De HR support die jij nodig hebt

Drukke periodes opvangen, tijdelijke vervangingen bij ziekte of zwangerschap of extra versterking vanaf een halve dag per maand: freelance HR support kan het werk op je personeelsdienst een pak lichter maken. Onze ervaren HR-consultants houden jouw personeelsbeleid en -administratie op koers: van tijdsregistratie en loonkostberekeningen tot sociale wetgeving en persoonlijke gesprekken met je personeel.

Neem contact op
HR support
HR support

HR Capital biedt de ideale externe HR support op maat van jouw team.

Zoek je versterking en HR support?

HR is een vak apart en vraagt heel wat ervaring en expertise. Wij ondersteunen jouw team op een manier die bij je past en spelen maximaal in op je wensen en noden. Zo gaan we op kantoor – tussen je medewerkers – aan de slag, werken we vanop afstand of kiezen we voor een hybride vorm.

Zoek je een voltijdse kracht voor enkele weken? Heb je onze HR support maar enkele dagen per week nodig? Bij HR Capital kies je zelf hoeveel tijd en ondersteuning nodig is, volgens de frequentie die jou past. Het is de ideale externe versterking op maat. Onze HR-consultants zijn in heel Vlaanderen actief en helpen je onder meer bij contractopmaak, tijdsregistratie en loonkostberekeningen. We geven HR-advies, kennen de sociale wetgeving door en door en implementeren HR software, zodat je er zelf mee aan de slag kunt.

HR support

Tijdelijke vervanging voor HR-medewerker

Is een van je HR-medewerkers tijdelijk onbeschikbaar, maar is een permanente of langdurige vervanging niet mogelijk of wenselijk? Onze freelance HR medewerkers zijn flexibel en snel inzetbaar. Met onze ervaring werken we ons in elk bedrijf makkelijk in en bieden we je een uitgebreide HR support aan. Zo hoeft een tijdelijke afwezigheid geen impact te hebben op de werking van je bedrijf of van je medewerkers.

Geen tijd voor HR?

Voor heel wat ondernemers is personeelsbeleid en -administratie iets wat moet gebeuren, maar waar hun hart of je expertise niet ligt. Met een groeiend team, groeien ook de verantwoordelijkheid, de vragen van je medewerkers, de complexiteit van contracten en rekrutering en de tijd die je er dagelijks aan kwijt bent. Bovendien creëert een goed uitgevoerd personeelsbeleid ook gemotiveerde en trouwe medewerkers.

Daarom hebben ook startende ondernemingen nood aan een degelijk HR-beleid. Weet je niet waar begonnen, dan leiden onze HR-consultants je met plezier op. Besteed je het liever uit? Dan helpen we je al uit de nood vanaf een halve dag per maand. HR support op maat van jouw team.

HR support
Implementatie van HR-software

Digitalisering is ook in HR niet weg te denken. Door employee self service kunnen medewerkers bijvoorbeeld zelf hun vakantiedagen beheren. Hiervoor heb je natuurlijk de juiste, goed geconfigureerde software nodig. Onze ervaren HR consultants helpen je om die software te ontdekken, implementeren en ermee te leren werken. Eens alles op punt staat via onze HR support, heeft je HR-dienst ruimte voor andere thema’s zoals strategische personeelsplanning of je volgende teambuilding organiseren.

Freelance HR support kan het werk een pak lichter maken

Ben je dringend op zoek naar extra HR support?

Zoek je een freelance HR-consultant om

  • ✓ Loonkost te berekenen
  • ✓ Lonen uit te betalen
  • ✓ Contracten op te maken
  • ✓ Je HR-software te implementeren
  • ✓ Als aanspreekpunt te functioneren voor je medewerkers

Of om een van de vele andere verantwoordelijkheden van je HR-departement op zich te nemen? Onze freelance HR-consultants doen het voor jou zodat je zelf op de corebusiness van je zaak kan focussen. Schakel HR Capital in als HR assistent waar, wanneer en voor zolang je nodig hebt. HR support op maat van uw wensen.

Neem contact op
HR support