De 3 pijlers van onze dienstverlening
De 3 pijlers van onze dienstverlening

HR is een breed domein en in elk van deze fases ondersteunen we je graag. Met een deskundige en toegewijde freelance HR consultant. Steeds bereikbaar om je te ondersteunen, in een open en persoonlijke sfeer.

payroll

Je medewerkers vlot en correct vergoeden, is de basis van duurzame tewerkstelling. Onze payroll officers nemen je loonverwerking van a tot z in handen met een proactieve blik.

HR Administratie en Advies

Een sterk aanspreekpunt voor je medewerkers wordt ervaren als een echte troef. Onze kennis van de sociale wetgeving is steeds up-to-date waardoor we optimaal kunnen ondersteunen bij contractopmaak, tijdsregistratie en loonkostberekeningen.

Implementatie HR Software

HR afdelingen maken meer en meer de overstap naar digitalisering en employee self service waardoor administratieve werkzaamheden plaats kunnen maken voor andere thema’s zoals strategische personeelsplanning.

Bij die implementatie komt heel wat werk kijken. HR Capital ondersteunt van de designfase tot en met de go live. Onze specialisatie met Workday zetten we graag voor je in.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Leg jouw HR in onze handen

Je medewerkers tevreden houden terwijl je zelf vooral op de corebusiness van je zaak focust? Schakel HR Capital in als HR expert. Helemaal zoals jij verkiest en nodig hebt.

Neem contact op
HR specialist