HR freelance versterking voor je team

HR freelance

Zoek je tijdelijk een extra paar handen voor je HR? De ervaren HR professionals van HR Capital helpen je onder meer bij contractopmaak, tijdsregistratie en loonkostberekeningen. Samenwerken met HR Capital is altijd externe versterking op maat van jouw team.

Neem contact op
HR freelance
HR freelance

De voordelen van HR freelance medewerkers in je team

Met een HR freelance kracht haal je extra expertise in huis om intense projecten tot een goed einde te brengen of bij specifieke vragen. Je biedt ondersteuning aan je team in drukke periodes met extra rekruteringen. En doordat we veel ervaring hebben met efficiënte HR-tools, kunnen we je hierbij ook helpen.

HR freelance hulp

We geven HR-advies, duiken onder in je HR-departement, kennen de sociale wetgeving door en door en implementeren HR software, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Samenwerken met HR Capital is altijd HR freelance versterking op maat van jouw team.

HR freelance
Tijdelijke vervanging voor één van je medewerkers

Is er iemand in je team tijdelijk out, maar is een langdurige vervanging niet mogelijk? Onze HR freelance medewerkers zijn snel inzetbaar. Met onze jarenlange expertise werken we ons in elk bedrijf makkelijk en snel in. Zo hoeft een tijdelijke afwezigheid geen impact te hebben op de werking van je bedrijf.

Van tijdsregistratie en sociale wetgeving tot loonkostberekeningen en persoonlijke gesprekken met je personeel. Je schakelt ons in wanneer je ons nodig hebt en volgens de frequentie die jou past. Dat kan al vanaf een halve dag per maand. HR freelance medewerkers zijn de ideale externe versterking voor je onderneming.

HR freelance
Altijd de meest recente kennis en expertise

Onze freelance HR experts zijn in verschillende bedrijven aan de slag. Zo kennen ze de beste manier om contracten op te stellen, tijdsregistratie op te zetten of je loonkost te berekenen. Ze volgen veranderingen in de sector op de voet op en weten welke HR tools nodig zijn voor je onderneming. Vertrouw op de expertise van HR Capital. Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.

De voordelen van HR freelance medewerkers in je team

Nood aan een HR freelance medewerker?

Schakel HR Capital in zodat je zelf op de corebusiness van je zaak kan focussen. Helemaal zoals jij verkiest en nodig hebt.

Neem contact op
HR freelance