De HR ondersteuning die jij nodig hebt

Tijdelijke vervangingen bij ziekte of zwangerschap, drukke periodes opvangen of extra versterking: onze HR ondersteuning kan het werk op je personeelsdienst een stuk lichter maken.

Neem contact op
HR ondersteuning
HR ondersteuning

HR Capital biedt de ideale externe HR ondersteuning op maat van jouw team.

Op zoek naar externe hr ondersteuning?

Op zoek naar een extra kracht om een bepaalde periode te overbruggen? Heb je onze HR ondersteuning maar enkele uren per week nodig? Bij HR Capital kies je zelf hoeveel tijd en ondersteuning nodig is, volgens de frequentie die jou past. Onze HR-consultants zijn in heel Vlaanderen actief en helpen je onder meer bij contractopmaak, tijdsregistratie en loonkostberekeningen. We geven HR-advies, kennen de sociale wetgeving door en door en implementeren HR software, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden op vlak van HR ondersteuning toe te lichten.

HR ondersteuning
Digitalisering in HR

Digitalisering is ook in HR niet weg te denken. Onze consultants helpen je om die specifieke software te ontdekken en ermee te leren werken. Eens alles op punt staat via onze HR ondersteuning, heeft je HR-dienst ruimte voor andere thema’s zoals strategische personeelsplanning of je volgende teambuilding organiseren. Meer weten? HR Capital komt graag bij je langs om te vertellen wat wij op vlak van HR-ondersteuning voor je kunnen doen.

Op zoek naar HR ondersteuning?

Ben je dringend op zoek naar extra HR ondersteuning?

Onze freelance HR-consultants zorgen ervoor dat je zelf op de corebusiness van je zaak kan focussen. Schakel HR Capital in als HR expert waar, wanneer en voor zolang je nodig hebt.

Neem contact op
HR ondersteuning