De HR assistent die je nodig hebt

Een HR assistent van HR Capital versterkt je team tijdens drukke periodes, vangt tijdelijke afwezigheden op of springt op langere termijn bij. Van voltijdse projecten tot langlopende opdrachten vanaf enkele uren per maand. Zodat jij zelf op je corebusiness kan blijven focussen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op
HR assistent
HR assistent

HR Capital houdt jouw onderneming op de juiste koers. De keuze voor een ervaren HR assistent is dan ook snel gemaakt.

Ervaren HR experts in jouw team

Een HR assistent is verantwoordelijk voor loonadministratie en personeelsbeheer. En ondersteunt het hart van je onderneming: je medewerkers. Enkele taken uit het diverse takenpakket:

  • ✓ Contracten opmaken
  • ✓ Lonen uitbetalen
  • ✓ RSZ en bedrijfsvoorheffing betalen
  • ✓ Contact houden met sociaal secretariaat
  • ✓ Voeren van persoonlijke gesprekken
  • ✓ Afwezigheden bijhouden
  • ✓ Verlof berekenen en inplannen

Het zijn slechts enkele facetten van wat we kunnen betekenen voor je. Een HR assistent kan je of je team dus ontzorgen en heel wat werk uit handen nemen.

HR Capital staat klaar om in te springen waar nodig. Hoe we dat precies doen, is voor elk bedrijf anders. Zo speelt een HR assistent maximaal in op je wensen en noden. Wij hebben de know-how en skills om het verschil te maken voor je bedrijf.

HR assistent
Een HR assistent ondersteunt je zaak

Of je nu een paar handen tekortkomt, enorm groeit, of gewoon gedurende een korte periode behoefte hebt aan een HR assistent: wij zijn hier om je te ondersteunen en je onderneming soepeler te laten draaien.

Deze HR professional doet je business draaien door je medewerkers te ondersteunen en ervoor te zorgen dat ze uitbetaald worden. We volgen de Belgische sociale wetgeving van dichtbij op en handelen proactief bij eventuele wijzigingen.

We bieden oplossingen aan die aansluiten bij de unieke behoeften van jouw organisatie en medewerkers. Laat onze HR experts je HR-puzzel in elkaar leggen.

Een HR assistent in jouw team?

HR assistent nodig?

Omdat onze freelance HR-medewerkers en payroll experts in verschillende bedrijven aan de slag zijn en dag in, dag uit HR ademen, kennen ze de beste manier om contracten op te stellen, tijdsregistratie op te zetten of je loonkost te berekenen.

Schakel HR Capital in om jouw team te versterken. Een HR assistent ondersteunt het hart van je onderneming. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen. Samen kunnen we bouwen aan een sterkere en vlot draaiende onderneming.

Neem contact op
HR assistent