HR-consultants ondersteunen je team en je bedrijf

Komt je HR-afdeling handen te kort? Is je groeiende bedrijf nog niet klaar om een eigen HR-medewerker in dienst te nemen? Of ben je op zoek naar een tijdelijke vervanging op je personeelsdienst? HR is een vak apart en vraagt wel wat ervaring en expertise. Van tijdsregistratie en loonkostberekeningen tot sociale wetgeving en persoonlijke gesprekken met je personeel.

Neem contact op
HR-consultants
HR-consultants

HR Capital houdt jouw personeelsbeleid en -administratie op koers met ervaren freelance HR-consultants.

Een freelance HR-consultant in jouw team

Wij ondersteunen jouw team met onze ervaren HR-consultants. Hoe we dat precies doen, is voor elk bedrijf anders. Zo spelen we maximaal in op je wensen en noden. Zo gaan we op kantoor – tussen je medewerkers – aan de slag, werken we vanop afstand of kiezen we voor een hybride vorm. Onze samenwerking kan een lange of een korte termijn hebben, en deeltijd of voltijds zijn.

Onze HR-consultants zijn in heel Vlaanderen actief en helpen je onder meer bij contractopmaak, tijdsregistratie en loonkostberekeningen. We geven HR-advies, kennen de sociale wetgeving door en door en implementeren HR software, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Samenwerken met HR Capital is altijd externe versterking op maat van jouw team.

HR-consultants

Geen tijd voor HR?

Is je personeelsbeleid en -administratie iets wat erbij komt kijken? Iets wat moet gebeuren, maar waar je hart of je expertise niet ligt? Bij een groeiend team komen ook de verantwoordelijkheid, de vragen van je medewerkers, de complexiteit van contracten en rekrutering en de tijd die je er dagelijks aan kwijt bent.

Ook startende ondernemingen hebben nood aan een degelijk HR-beleid. Weet je niet waar begonnen, dan leiden onze HR-consultants je met plezier op. Besteed je het liever uit? Dan helpen we je al uit de nood vanaf een halve dag per maand.

Implementatie van HR-software

Digitalisering is ook in HR niet weg te denken. Door employee self service kunnen medewerkers bijvoorbeeld zelf hun vakantiedagen beheren. Hiervoor heb je natuurlijk de juiste, goed geconfigureerde software nodig. Onze ervaren consultants helpen je om die software te ontdekken, te implementeren en ermee te leren werken. Eens alles op punt staat, heeft je HR-dienst ruimte voor andere taken zoals aanwervingen organiseren en jullie HR-policy uitwerken.

HR-consultants
Altijd de meest recente kennis en expertise

Misschien maak je zelf maar enkele contracten op per jaar? Heb je nog maar enkele keren een loonkostberekening gedaan? Of is de sociale wetgeving al enkele keren veranderd sinds je laatste HR-ervaring?

Omdat onze freelance HR-medewerkers en payroll experts in verschillende bedrijven aan de slag zijn en dag in, dag uit HR ademen, kennen ze de beste manier om contracten op te stellen, tijdsregistratie op te zetten of je loonkost te berekenen. Ze volgen bovendien ook veranderingen in de sociale wetgeving op de voet. Met HR Capital heb je altijd up-to-date kennis in huis om een hedendaags HR-beleid te voeren en je medewerkers blijvend te motiveren.

Een freelance HR-consultant in jouw team?

Kan een HR-consultant jou verder helpen?

  • ✓ Je medewerkers motiveren en adviseren
  • ✓ Je administratie op punt houden
  • ✓ Nieuwe software implementeren

Het zijn taken die een HR-consultant op zich kan nemen zodat jij op de corebusiness van je zaak kan focussen. Schakel HR Capital in als HR-specialist waar, wanneer en voor zolang nodig is.

Neem contact op
HR-consultants