Onze HR experts ondersteunen je team

Is je HR dringend aan een upgrade toe? Heb je het gevoel dat je groeiende onderneming nog niet helemaal klaar is voor een eigen HR-medewerker? Of ben je op zoek naar een tijdelijke ondersteuning? Onze HR experts kennen hun vak en hebben al heel wat ervaring en expertise.

Neem contact op
HR experts
HR experts

HR Capital houdt jouw personeelsadministratie en -beleid op koers met ervaren HR experts.

Ervaren HR experts in jouw team

Bij HR Capital begrijpen we dat HR een vak apart is, dat vraagt om talentvolle medewerkers met de correcte opleiding en ervaring in de sector. Tijdsregistratie, loonkostberekeningen, kennis van sociale wetgeving, contractopmaak en het voeren van persoonlijke gesprekken - het zijn slechts enkele facetten van de HR.

Ons team van HR experts staat klaar om in te springen waar nodig. Hoe we dat precies doen, is voor elk bedrijf anders. Zo spelen we maximaal in op je wensen en noden. Wij hebben de ervaring en vaardigheden om het verschil te maken voor je bedrijf.

Onze HR experts zijn in heel Vlaanderen actief en helpen je onder meer bij contractopmaak, tijdsregistratie en loonkostberekeningen. Samenwerken met HR Capital is altijd externe versterking op maat van jouw team. Onze samenwerking kan een lange of een korte termijn hebben, en deeltijds of voltijds zijn.

HR experts
Wij ondersteunen je onderneming

Of je nu handen tekortkomt, enorm groeit als bedrijf, of gewoon behoefte hebt aan tijdelijke HR experts: wij zijn hier om je te ondersteunen en je onderneming soepeler te laten draaien.

Contracten opstellen, tijdsregistratie opzetten of je loonkost berekenen: laat ons je HR-puzzelstukjes in elkaar schuiven. Omdat onze freelance HR-medewerkers en payroll experts in verschillende bedrijven aan de slag zijn en dag in, dag uit met HR bezig zijn, kennen ze de beste manier om je bedrijf te ondersteunen. Neem de stap naar een beter georganiseerde en efficiëntere HR afdeling met ons ervaren team van HR experts.

Onze HR experts in jouw team?

Kunnen we je verder helpen?

  • ✓ Je medewerkers motiveren en adviseren
  • ✓ Je administratie op punt houden
  • ✓ Nieuwe software implementeren

Het zijn taken die onze HR experts op zich kunnen nemen zodat jij op de corebusiness van je zaak kan focussen. Schakel HR Capital in om jouw team te versterken.

Neem contact op
HR experts