Een HR-professional inschakelen

Blijft je personeelsadministratie liggen? Kan je de vele taken die komen kijken bij rekrutering niet bolwerken? Of heeft het opleidingsplan van je medewerkers wat extra aandacht nodig? Een externe hr-professional helpt je op korte termijn al uit de nood, zodat je team opnieuw kan focussen op zijn kerntaken. Ook bij tijdelijke hr-projecten schakel je zo snel extra capaciteit in.

Neem contact op
HR-professional
HR-professional

HR-professionals zijn de brug tussen werknemer en werkgever.

Welke taken kan je uitbesteden?

Je wil steeds het beste uit je team halen. Dat kan pas als je medewerkers zich ondersteund weten door hun werkgever, doordat ze tijdig uitbetaald worden, de arbeidswetgeving nageleefd wordt en ze snel een correct antwoord op hun vragen krijgen.

Onze hr-professionals zet je in voor:

 • ✓ Alles wat je payroll betreft, zoals het berekenen en uitbetalen van lonen
 • ✓ Hulp bij rekrutering en het opstellen van contracten
 • ✓ De verwerking van gegevens uit tijdsregistratie
 • ✓ Het bijhouden van afwezigheden
 • ✓ Advies over de sociale en arbeidswetgeving
 • ✓ De implementatie van hr-software
HR-professional

HR-professional

Troeven van een interim hr-professional

Waarom zou je kiezen voor een freelance medewerker? Onze gespecialiseerde hr-professionals zijn door hun rijke ervaring vlot inzetbaar. Valt er iemand uit in je team of heb je extra handen nodig om een tijdelijk project zoals een fusie te bolwerken, dan springen wij snel in. Ook als je op korte tijd heel wat aanwervingen plant, is een interim hr-medewerker de ideale kandidaat om je contracten en administratie op zich te nemen. Onze flexibiliteit en schaalbaarheid is onze grootste troef.

Een freelance hr-professional heeft ervaring in verschillende bedrijven. Daardoor is zijn expertise steeds up-to-date. Bovendien zetten we hier extra op in met opleidingen. Zo vertrouw je erop dat onze kennis over RSZ en arbeidswetgeving steeds actueel is.

Met een externe medewerker heb je een objectieve blik op je organisatie en je team. We spotten knelpunten en opportuniteiten die binnen het bedrijf zelf een blinde vlek zijn, en geven je advies om ermee aan de slag te gaan.

De voordelen van een freelance hr-professional zijn:

 • ✓ Flexibiliteit en schaalbaarheid
 • ✓ Up-to-date expertise
 • ✓ Objectieve blik
HR-professional
Waarom kies je voor HR Capital?

Hoe onze HR consultants jouw team precies versterken hangt af van jouw noden. We vertrekken steeds van je concrete situatie en werken een voorstel op maat uit.

 • - Wil je versterking op kantoor, vanop afstand of in hybride vorm?
 • - Heb je iemand nodig op korte of lange termijn?
 • - Wil je iemand voltijds inschakelen of enkele dagen per maand?

Onze hr-professionals zijn over heel Vlaanderen inzetbaar. Bovendien helpen we je graag om je eigen medewerkers op te leiden, bijvoorbeeld om met je pas geïmplementeerde hr-software te werken.

Onze hr-professionals zijn over heel Vlaanderen inzetbaar.

Vertrouw op een hr-professional

Onze freelance medewerkers volgen een project voor je op, vangen tijdelijke afwezigheden op of versterken je team tijdens drukke periodes. Reken ook voor langere periodes op ons. Profiteer van onze flexibiliteit en expertise, zodat jij kan focussen op je corebusiness. Schakel HR Capital in als hr-specialist waar, wanneer en voor zolang nodig is.

Neem contact op
HR-professional