Een toegevoegde waarde voor je team

HR project consultant

Een specialist in HR projects op speeddial? Een HR project consultant is flexibel, ervaren en hands-on. En heeft dus heel wat troeven die jouw team ten goede komen.

De HR experts van HR Capital zijn er voor kleine en grote ondernemingen die externe versterking op maat zoeken. En dit vanaf een halve dag per maand. Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op
HR project consultant
HR project consultant

De HR project consultants van HR Capital bieden de ideale externe HR support op maat van jouw team.

Wat doet een HR project consultant?

Een HR Project Consultant heeft een passie voor mensen en kent de actuele sociale wetgeving. De HR opdrachten van onze consultants zijn meestal tijdelijk en op projectmatige basis maar door onze ervaring zijn we de ideale sparringspartner van het management van uw bedrijf en van uw werknemers.

HR Capital vult je team aan met ervaren HR Project Consultants. Hoe we dat precies doen, is voor elk bedrijf anders. Zo spelen we maximaal in op je wensen en noden. We gaan op kantoor – tussen je medewerkers – aan de slag, werken vanop afstand of kiezen voor een hybride vorm.

Onze HR project consultants zijn in heel Vlaanderen actief en helpen je onder meer bij contractopmaak, tijdsregistratie en loonkostberekeningen.

HR project consultant
Jouw team ondersteunen, motiveren en adviseren

Zoek je een partner om je HR beleid in je onderneming te ondersteunen? Nood aan wat extra support in de rekrutering van nieuwe talenten of handen tekort bij je loonadministratie? Onze experts spelen kort op de bal en zijn snel inzetbaar.

Onze HR project consultants helpen je graag bij de praktische kant van je personeelsbeleid, maar ook bij de soft HR. Denk aan rekruteringen, persoonlijke gesprekken voeren en opleidingen aanbieden. Zo zijn we een sterk aanspreekpunt voor je medewerkers.

Een HR project consultant in jouw team?

Onze HR project consultants zijn in heel Vlaanderen actief.


Onze klanten bevinden zich verspreid over Vlaanderen en in zowat alle sectoren. Meestal projecten van eerder korte duur. We staan tot uw beschikking voor zowel advies op korte termijn als langere projecten. Schakel HR Capital in als HR project consultant waar, wanneer en voor zolang je nodig hebt.
Neem contact op
HR project consultant